Lägenheterna

Ljusa och rena lägenheter som erbjuder en härligt möblerad terrass med en underbar havsutsikt. Rymliga vardagsrum, fullt utrustade kök och badrum med dusch, badkar och tvättmaskin.

Kort information om båda lägenheterna:

Ljusa och fräscha lägenheter som erbjuder en härlig möblerad terrass med underbar havsutsikt. Rymliga vardagsrum, fullt utrustade kök med kyl/frys, spis, ugn, micro och diskmaskin. Det finns även brödrost, kaffebryggare och vattenkokare. Badrum med toalett, dusch, badkar och tvättmaskin. 


  • Lägenhet nr. 1 har 2 sovrum och en extra toalett.
  • Lägenhet nr 2 har 1 sovrum.


Inne: Båda lägenheterna är utrustad med Wi-fi och klimatanläggning för både kyla och värme. Övrig utrustning i lägenheterna är strykjärn, strykbräda, hårtork, torkställ, barnstol, städartiklar, förbandslåda mm. Även en porttelefon med videokamera är installerad samt ett säkerhetsskåp.


Ute: Området har en egen pool med dusch och toalett samt en privat stig ner direkt till stranden (brant lutning och 5 minuters promenad). Här finns även 8 st privata solsängar till förfogande för gästerna till båda lägenheterna.


Privat parkering finns tillgänglig (innanför grindarna) och även hiss som tar dig till entrén och lägenheterna.

I närheten finns en liten lokal supermarket som är öppet alla dagar (ca 500 m), här ligger även 3 välkända restauranger. Vid stranden nedanför fastigheten finns det också 3 st olika strandserveringar (ej öppet under lågsäsong). De erbjuder lättare förtäring, drinkar, öl, vin, läsk, glass m.m. En bensinstation med mindre utbud av mat och dryck samt pizza finns lättillgänglig precis vid vägen. Här hittar du även dagsfärskt bröd på morgonen till bra pris.

The Beach Club öppnade 2021 och ligger precis nedanför lägenheterna. De erbjuder À la Carte, live musik och solstolar på stranden. Läs mer på deras hemsida eller Facebook.

OBS! Pälsdjur är ej tillåtet i lägenheterna pga allergier. Samma sak gäller rökning inomhus, dock finns möjlighet till rökning på terrassen.

Läs nedan för mer information.

LÄGENHET 1
ID: VFT/MA/04586

Sovrummen har sammanlagt 4 bäddar och generös klädförvaring. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och en SMART LED-TV 48". Det andra sovrummet har två enkelsängar som utan problem går att ställa ihop.

Vardagsrummet har en matplats för 6 personer och en bäddsoffa som passar för en vuxen eller för två barn (115X190 cm). Här finns även en LED-TV 47", DVD/Bluray samt en stereo.

Ifrån köket finns även utgång till ytterligare en terrass med utmärkta förhållande för upphängning av tvätt och badkläder.

Pris

Priserna nedan är per vecka och då ingår alla sängkläder, handdukar och slutstädning. Elförbrukning tillkommer (snitt/v ca 20-30€). Möjlighet till långtidsuthryning till ett bättre pris.

350 euro, lågsäsong: nov-april, ej högtider såsom Påsk, Jul och Nyår.

500 euro, mellansäsong: maj-juni, samt sept-okt och högtider.

800 euro, högsäsong: juli-aug.

En avgift på 30€ tillkommer vid incheckning mellan 23.00 - 07.00. Avgiten betalas direkt till värden.

LÄGENHET 2
ID: VFT/MA/04587

I sovrummet finns en dubbelsäng samt generös klädförvaring.

Vardagsrummet har en matplats för 4 personer och en enkel hanterbar bäddsoffa som passar för två personer (160X180 cm). Här finns även en SMART/LED-TV 48", DVD/Bluray samt en stereo för bluetooth. 

Pris

Priserna nedan är per vecka och då ingår alla sängkläder, handdukar och slutstädning. Elförbrukning tillkommer (snitt/v är ca 20-30€). Möjlighet till långtidsuthryning till ett bättre pris.

300 euro, lågsäsong: nov-april, ej högtider såsom Påsk, Jul och Nyår.

450 euro, mellansäsong: maj-juni, samt sept-okt och högtider.

700 euro, högsäsong: juli-aug.

Poolområde

Poolområde

Poolområde

Poolområde

Poolområde

Poolområde

En avgift på 30€ tillkommer vid incheckning mellan 23.00 - 07.00. Avgiten betalas direkt till värden.