Hej kära gäst! Vi tar tacksamt emot kommentarer på denna sidan! Kanske ert omdöme om lägenheten, både ris och ros. Hur upplevde ni er semester? Har ni några egna tips eller rekommendationer? Eller vill ni bara helt enkelt skriva en hälsning så gör gärna det! Tack på förhand! ______________________________________________________________ Dear Guest, We would be delighted if you would put a comment on this page! Write down your opinion about the apartment, both good and bad. How did you experience your vacation? Do you have any recommendations of things to do or things you liked? Or why not just send a regard! Thank you in advance!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Charlie Rydén , den 29. mar, 2018
Vi har haft en bra månad med växlande väder.
Jättefin lägenhet som är snyggt inredd och välutrustad lägenhet, fräsch och rent. En fantastisk utsikt från balkongen. Bra buss och tågförbindelser man kan ta sig lätt till det mesta runt omkring.
Skrivet av Börje Härdin, den 11. feb, 2018
Vilken tur, att vi hittade hemsidan så vi fick låna en av dina fina lägenheter. Allt har funkat perfekt, inte saknat någonting, kanske att de flesta restaurangerna i närheten var stängda i januari , men det har gått bra att laga mat i ditt välutrustade kök, med diskmaskin och allt. "Mördarbacken " upp är ganska jobbig för pensionärer, men som du sa i ett telefonsamtal, så ska inte allt bara vara "gött", utan man får ta det som en bra träning. När man väl kommer hem och får ta plats på din underbara balkong och kanske får ett glas Cava, då är backen glömd. Tack för denna månad, kommer gärna tillbaka en annan gång

Börje o Gunilla Härdin
Gävle
Skrivet av Janet o Allan, den 11. feb, 2018

Mycket fin lägenhet o underbart läge. Trygg o säker uthyrare och trevlig. Vi återkommer gärna till hösten-18, har hyrt på flera ställen i Spanien men detta är absolut det bästa. Ta er gärna upp till Mijas en fin lite stad härlig utsikt vid klart väder.
Skrivet av Anna Landin, den 11. dec, 2017
Tack för 8 helt fantastiska dagar! Fräsch lägenhet, kanonläge, en toppenvärd.
Vädret var helt suveränt när vi var där. Kommer bli en återkommande resa!
Har sett och upplevt massor, mycket tack vare de suveräna guiderna vi hade förmånen att ha under vår vistelse.
Rekommenderas varmt!!
E-post:
Skrivet av Luisa Mateo, den 20. sep, 2017
Jättefin lägenhet som är snyggt inredd och välutrustad lägenhet, fräsch och rent. En fantastisk utsikt från balkongen. Bra buss och tågförbindelser man kan ta sig lätt till det mesta runt omkring. Vill tacka Liv för ett fint bemötande som gäster vi fick. Tackar dig också Stefan för att vara flexibel och fick uppleva en trygg vecka hos dig.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Tobbe Lander, den 7. sep, 2017
Kan bara ge toppbetyg, fantastiskt bra läge, underbar utsikt och trygg uthyrare. Vårt tips är att besöka den utmärkta italienska restaurangen Mia, otroligt vällagad mat, god service och toppenläge.
E-post:
Skrivet av Medi, den 8. jun, 2017
Hej Stefan!
Tack för att jag fått låna en av dina fina lägenheter. Den var verkligen jätte fin, så fint inredd med allt som behövs, från vinflaska öppnare :) till safe box.. Och så det fantastiska utsikten !
Tack för alla tips och råd under vistelsen.
Kände mig "hemma" och åker dit igen!
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Harald Fredriksson, den 22. maj, 2017
Tack för två toppenfina maj-veckor i din lika fina lägenhet!
Alla medresenärer bläddrar redan i kalendern efter nästa möjlighet till ledighet i höst.
Lägenheten ligger verkligen bra till och utbudet på varierande nöjen är stort i närområdet.
E-post:
Skrivet av Ingela o Jan / Göteborg, den 5. apr, 2017
Nu skriver jag för att tacka dig Stefan för dessa två veckor i mars 2017 då vi lånade din lilla lägenhet som var till full belåtenhet, ligger i ett område där man inte saknar något. Även om vi hyrde bil så vandrade vi mycket upp och ner. Bad i hav och pool. Hälsa Liv!
E-post:
Skrivet av Fergie, den 16. okt, 2016
We returned to Stefan's apartment in August, we loved it last year and you can read our feedback from last year's holiday. We hired the upstairs apartment, (one bedroom) and will definitely return again. For us, the location, the high standard of the apartment and the maintenance team on site, the pool, the lovely peace away from the crowds of Fuengirola and Benalmedina is perfect, it's a great chance to unwind and enjoy the sun! Stefan was helpful and efficient when making the booking and Liv's friendliness there is useful. The other residents were few in numbers but nice people, suits us for the peace! Until the next time!
E-post:
Skrivet av Peter, den 16. okt, 2016
Vi hyrde i drygt sju veckor (Stefan, ledsen att vi inte skrivit något om våran vistelse tidigare).

Men, vad bra vi hade det. Lägenheten var perfekt för oss. Vi bodde i den större och den funkade jättebra för oss med två vuxna och två barn. Allt var perfekt! Varje gång vi hade en fråga så fick vi svar av Stefan inom ett par timmar, tack för det!

Ni som läser dessa inlägg från oss hyresgäster kan känna er helt trygga. En kanonlägenhet med ambitionen om hyresgästens bästa. Utsikten över Medelhavet och närheten till poolen var kanon. Tack också Liv, för din hjälp, att vi skulle ha det så bra vi kunde på plats!

Som andra redan skrivit, vill vi rekommendera ett besök på Mias Pizzorante utmed strandpromenaden. Vi var där säkert 20 gånger under vår vistelse i Benalmadena.

Vi hade det så bra att vi rekommenderat lägenheten till alla vi känner. Vi hoppas verkligen att vi under kommande semestrar kan komma hit igen.

Peter, Sofi, Philip & IsabelleE-post:
Skrivet av Helene, den 16. okt, 2016
Vi hyrde den mindre lägenheten. Jättefin lägenhet som är snyggt inredd och med fantastisk utsikt från den fina balkongen. Strandpromenaden var lång med fint turkost vatten! Poolområdet var fräscht och lugnt. Ett besök vid Mia´s pizzorante är ett måste! Vi har fått otroligt bra service från Stefan både före och under resan med tips om vad vi kan göra osv. Liv Larsen hämtade oss vid tågstationen och visade oss runt när vi kom. Det finns bra tåg & bussförbindelser i närheten av lägenheten. Hit kommer vi gärna igen!

E-post:
Skrivet av Göran , den 16. okt, 2016
Anneli och jag hyrde den mindre lägenheten. Toppenläge vid havet, modernt, välutrustat och rent! Liv både hämtade och lämnade av oss vid flyget och visade oss runt i omgivningarna. Vilken service!
Tack Stefan för den extra dagen då vi försenades av SAS-strejken!

E-post:
Skrivet av Michaela och Adam , den 12. maj, 2016
Vi spenderade en månad i Stefans lägenhet och vi är supernöjda på alla sätt. Såväl boende som värd får högsta betyg. Familjen kom även på besök sista veckan och då hyrde vi båda lägenheterna. Båda lägenheterna håller hög standard och är precis som på bilderna. Vi kan definitivt tänka oss att komma tillbaka :). Tack Stefan, Catarina och Liv för en härlig månad!
E-post:
Skrivet av Staffan & Britt-Marie, den 24. apr, 2016
Vi är mycket nöjda med vår vecka på Solkusten i en lägenhet som hade allt. Med buss och tåg kan man lätt ta sig till det mesta runt omkring, med bil har man ännu större möjligheter. Väl bemötta av värdinnan Liv och bra backup från Stefan. Vi rekommenderar ett besök!