Framsida

Beskrivning

Ljusa och fräscha lägenheter som erbjuder en härlig möblerad terrass med bedårande havsutsikt. Rymliga vardagsrum, fullt utrustade kök med kyl/frys, spis, ugn, micro och diskmaskin. Det finns även brödrost, kaffebryggare och vattenkokare. 1 badrum med toalett, bidé, dusch, jacuzzibadkar och tvättmaskin.

Den ena lägenheten (Lägenhet 1 kallad nedan) har 2 sovrum, samt en extra toalett. Den andra (Lägenhet 2) har 1 sovrum.

Lägenheterna är utrustad med Wi-fi och klimatanläggning för både kyla och värme. Övrig utrustning i lägenheterna är strykjärn, strykbräda, hårtork, torkställ, barnstol, städartiklar, förbandslåda mm. Även en porttelefon med videokamera är installerad.

Området har en egen pool med dusch och toalett samt en privat stig ner direkt till stranden (brant lutning). Här finns även 8 st privata solsängar till förfogande för gästerna till båda lägenheterna.

Privat parkering finns tillgänglig och även hiss.

I närheten finns en lokal supermarket som är öppet alla dagar (ca 500 m), här ligger även 3 välkända restauranger. Vid stranden nedanför fastigheten finns det också 3 st olika strandserveringar som har öppet när det är fint väder. De erbjuder lättare förtäring, drinkar, öl, vin, läsk, glass m.m. En bensinstation med mindre utbud av mat och dryck samt pizza finns lättillgänglig precis vid vägen. Här hittar du även dagsfärskt bröd på morgonen till bra pris.

OBS! Pälsdjur är ej tillåtet i lägenheterna pga allergier. Samma sak gäller rökning inomhus, dock finns möjlighet till rökning på terrassen.

LÄGENHET 1
ID: VFT/MA/04586


Sovrummen har sammanlagt 4 bäddar, varav det i ena rummet är en dubbelsäng samt även en SMART LED-TV 48"  och i det andra är två enkelsängar som utan problem går att ställa ihop.

Vardagsrummet har en matplats för 6 personer och en bäddsoffa som passar för en vuxen eller för två barn (115X190 cm). Här finns även en LED-TV 47", DVD/Bluray samt en stereo med dockningsstation för iPod/iPhone 3/4/4S.

Ifrån köket finns även utgång till ytterligare en terrass med utmärkta förhållande för upphängning av tvätt och badkläder.

I denna lägenhet finns även en telefon för användning av inrikesnummer kostnadsfritt, som tex. restauranger, taxi, turistbyrå mm. Gäller alltså ej mobil- eller utlandssamtal. Här är också en säkerhetsbox monterad.

LÄGENHET 2
ID: VFT/MA/04587

I sovrummet finns en dubbelsäng samt generös klädförvaring.

Vardagsrummet har en matplats för 4 personer och en enkel hanterbar bäddsoffa som passar för två personer (160X180 cm). Här finns även en SMART/LED-TV 48", DVD/Bluray samt en stereo för bluetooth.

För bokningsförfrågningar, skicka mail till: info@balcon-de-benalmadena.se eller ring 0704-020675